Op afspraak open Op afspraak open
Het Gorechthuis is voor vergaderingen en bijeenkomsten geopend, de vergaderzalen zijn in de afgelopen maanden opgefrist, opnieuw ingericht en voorzien van mechanische ventilatie.
Bijeenkomsten kunnen volgens de voorschriften en richtlijnen in onze vergaderzalen plaatsvinden. Vanwege de geldende afstandseisen is in de vergaderzalen de normale capaciteit aan zitplaatsen beperkt. Op deze site staat het maximumaantal personen per zaal aangegeven. De beheerder bekijkt per groepsgrootte in welke zaal de bijeenkomst het best kan plaatsvinden.

Bovendien adviseren wij in de algemene ruimtes van het Gorechthuis het gebruik van mondkapjes, ter bescherming van iedereen. We raden u dus aan om aan mondkapje mee te nemen als u een bijeenkomst in het Gorechthuis hebt. U doet het mondkapje bij binnenkomst op, u desinfecteert uw handen en houdt afstand als u thee of koffie bij het buffet aanpakt. Als u eenmaal in uw eigen vergaderzaal zit, kan het mondkapje af. Bij toiletgebruik en bij vertrek adviseren wij u het mondkapje weer te dragen. Daarbij blijft anderhalve meter afstand houden van groot belang.

Heeft u vragen over het gebruik van het Gorechthuis? Onze beheerder Okko Veling kan u verder informeren.
E-mail: beheerder@gorechthuis.nl
Whatsapp: 06-21362880
Telefoon  : 050-5370855 
terug